Industrieel vormgeven

Nieuw, maar juist nieuw is goed, dat houdt de mens scherp en dat is waar innovatie begint. Soms afgevraagd waarom een toiletrol rond is? … gewoon omdat het werkt en de meest logische vorm is? Maar een vierkante rol stapelt beter, is ruimtebesparend en dus logistiek efficiënter; zo leggen wij ons niet meteen neer bij het feit dat iets zo is. Kan het anders of beter of iets creëren waar nog niets is…

Bij Industrieel vormgeven komt het samen. Hier combineert Verras haar creativiteit, technisch inzicht, ervaring, gevoel voor kleur, vorm, efficiëntie en een groot inlevingsvermogen met de vraag uit de praktijk.

 


Industrieel vormgever

Project Verlengstuk
Gepatenteerde uitvinding onder eigen titel.

Speciaal voor de verkoop van dit prachtige product heeft Verras een online-winkel ingericht… kinderkapstok.nl

 


Industrieel vormgever

Project FJS1200
Geregistreerd model: BOIP 88200-01
Omschrijving: ronde tafel waar je lekker met de benen languit kan ontspannen zonder last te hebben van een tafelpoot in het midden.

 Ontwerpfase!

Voor op kantoor, tijdens de engineering of een brainstormsessie, wie droomt nou niet van een … 

Zodra het prototype voldoet aan de eisen zal het product worden aangeboden in een daarvoor ingerichte online-winkel … engineering-ia.nlOntwerpfase!

Verras is ingesprongen op een vraag uit de praktijk; er loopt op dit moment een octrooiaanvraag bij het RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) onder nummer 1044477/02122022.
Enige terughoudendheid wordt aangeraden met het openbaar maken van o.a. beeldmateriaal, maar een kleine deel van het ontwerp is wel vrij te geven…Inmiddels is er een werkend prototype.  

 

Contactformulier